Термінологія опису мовного ландшафту у вітчизняному та за рубіжному мовознавстві - Олійник, О.Ю. (Термінологічний вісник, 2013)
Проаналізовано погляди мовознавців на термінологію мовного ландшафту, визначено специфіку ключових термінів напряму в працях вітчизняних і зарубіжних дослідників.