Спеціальна лексика української мови як об’єкт лінгвістичного дослідження: термін і професіоналізм - Романова, О.О. (Термінологічний вісник, 2013)
Проаналізовано поняття “спеціальна лексика”, описано основні класи спеціальної лексики в галузі швацтва. Подано визначення терміна та вимоги до нього. Теоретично обґрунтовано розмежування терміна і професіоналізму. Запропоновано визначення професіоналізму як мовної одиниці.