Вербалізація правових понять у термінах на позначення непідприємницьких товариств - Монастирська, Р.І. (Термінологічний вісник, 2013)
Ідеться про особливості семантичного наповнення юридичних термінів на позначення непідприємницьких товариств, схарактеризовано істотні ознаки відповідних правових понять, виявлено й узагальнено семний склад термінологічних значень, які їх репрезентують, розроблено моделі таких значень.