Ювілей Михайла Миколайовича Тарана (Записки Українського мінералогічного товариства, 2008)
18 жовтня 2008 р. виповнилося 60 років відомому українському вченому-мінералогу, знаному в світі фахівцю в галузі фізики мінералів, доктору геолого-мінералогічних наук Михайлові Миколайовичу Тарану.