Термінологічне упорядкування понять «регіон» та «економічний розвиток регіону» - Савельєва, Т.М.; Медвідь, В.Ю. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2009)
Викладено результати роботи стосовно термінологічного упорядкування понять «регіон» і «економічний розвиток регіону». Це дозволяє узагальнити форми (термінів), зміст (понять) і сутність (категорій) поняття «економічний розвиток регіонів».