Проблеми управління та регулювання розвитком нафтогазового комплексу - Чукаєва, І.К. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2009)
Розглянуто проблеми управління та регулювання розвитком нафтогазового комплексу України. З урахуванням міжнародного досвіду функціонування нафтогазового комплексу в ринкових умовах визначено можливі шляхи розвитку нафтогазового комплексу України, а також запропоновано рекомендації та заходи щодо підвищення ефективності його діяльності в майбутньому періоді.