Кооперация крупного и малого бизнеса как способ оптимизации деятельности крупных предприятий - Брюховецкая, Н.Е.; Егиазарова, К.Ю. (Економіка промисловості, 2013)
Обґрунтовано потребу поліпшення діяльності великого бізнесу та його зацікавленості в кооперації з малим бізнесом, актуальність такої форми кооперації, як аутсорсинг. Аутсорсинг розглядається як форма кооперації, спосіб раціонального використання ресурсів і технологія управління. Активне використання бізнес-процесних підходів в управлінні діяльністю підприємства сприяє розвитку аутсорсингу й оптимізації діяльності великого бізнесу. Ключові слова: великий бізнес, малий бізнес, аутсорсинг, виробнича кооперація, оптимізація діяльності, бізнес-процеси в управлінні.