Аналіз змін кон’юнктури під впливом суб’єктів ринку програмного забезпечення в Україні - Конопльова, А.Є. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Аналіз змін на ринку програмного забезпечення в Україні, які виникають через дії окремих груп суб’єктів ринку, що належать до секторів нефінансових корпорацій, домогосподарств та загального державного управління показав, що зміна попиту з екстенсивно швидко зростаючого на інтенсивно повільно зростаючий відбувається за умови обмеження впливу андеграунду і наявності додаткових умов.