Про антропологічний склад населення Середнього Подніпров’я доби пізнього середньовіччя - Рудич, Т.О. (Інститут археології НАН України, 2009)
Статтю присвячено аналізу антропологічного складу населення, поховання якого виявлено на пізньосередньовічному могильнику у Вишгороді.