Особливості анатомічної будови листової пластинки представників роду Pittosporum Banks et Soland. ex Gaertn. в умовах промислового інтер’єру - Бойко, Л.І. (Національний ботанічний сад ім. М.М. Гришка НАН України, 2009)
Вивчено анатомічні особливості листкової пластинки 7 видів роду Pittosporum Banks et Soland. ex Gaertn. Визначено зміни анатомічних показників та пігментної системи в асиміляційному апараті за різних умов вирощування.