Использование сетей Петри для реорганизации работы участка вентиляции и техники безопасности угольной шахты - Бунько, Т.В. (Геотехническая механика, 2012)
Розроблено методичний підхід та основні принципи розв’язання задач та прийняття рішень дільницею вентиляції і техніки безпеки вугільної шахти на основі використання мереж Петрі та створення у складі дільниці нового підрозділу – групи інформаційного забезпечення.