Исследование обезвоживания минерального сырья с помощью низкочастотных акустических колебаний на неподвижной просеивающей поверхности - Шевченко, А.И. (Геотехническая механика, 2012)
Наведено результати досліджень зневоднювання матеріалу з допомогою низькочастотних звукових коливань на нерухомій просіваючій поверхні. Встановлено залежності вологості матеріалу від частоти звуку, рівня звуку, тривалості зневоднення та питомого навантаження.