Перспективы развития сырьевой базы горного производства на основе комплексной переработки техногенных отходов - Булат, А.Ф.; Надутый, В.П.; Маланчук, Е.З. (Геотехническая механика, 2012)
У роботі наведений аналіз створення та використання техногенних відходів гірського виробництва як потенційне джерело мінеральної сировини.