Новая высокоточная математическая модель шага первичной посадки кровли - Антипов, И.В.; Нагорная, Е.Д. (Геотехническая механика, 2012)
Проаналізовано підходи до вирішення проблеми управління станом гірничого масиву в очисних вибоях. Представлено новий підхід до математичного моделювання та високоточного розрахунку шагу первинної посадки осн овної покрівлі в очисних вибоях.Наведено результати досліджень щодо прогнозування шагу первинної посадки основної покрівлі в 6-й західній лаві пласта l4 ПАТ "Шахта ім. О.Ф.Засядька".