Разработка математической модели циркуляционного движения материала в поле вибрационных и гидродинамических сил - Морус, В.Л.; Филимонов, П.Е. (Геотехническая механика, 2012)
Розроблено математичну модель циркуляційного руху матеріалу в поле вібраційних і гідродинамічних сил. Розроблено алгоритм і програма чисельного рішення рівнянь циркуляційного руху частки; наведений приклад розрахунку.