Исследование обогатимости вмещающих пород базальтового месторождения методом отсадки - Маланчук, Е.З.; Гринюк, Т.Ю. (Геотехническая механика, 2012)
У роботі представлено результати лабораторних досліджень збагачуваності складників порід базальтового родовища у вигляді базальту, туфу та лавобрекчії методом відсадки. Одержано середні цифри з виходу важких фракцій.