Перспективные направления добычи руд в глубоких карьерах и шахтах Кривбасса - Четверик, М.С. (Геотехническая механика, 2012)
Викладено напрямки розвитку сировинної бази Кривбасу: розробка окислених кварцитів, підземний видобуток багатих руд на глибоких горизонтах, застосування технології перед збагачення руди в кар’єрах і на шахтах, підвищення кутів укосів бортів кар’єрів. Розглянуті особливості цих та інших напрямків.