Державна мова республiки: проблеми українiзацiї - Половець, В. (Сiверянський лiтопис, 2005)
Рецензія на книжку: Анатолiй Боровик. Українiзацiя загальноосвiтньої школи: першi кроки (1917 - 1920 рр.). - Чернiгiв: Чернiгiвськi обереги, 2003. - 270 с.