Жанрова полісемантичність реаліті-шоу: до постановки проблеми - Шестакова, Е.Г. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті ставиться та у загальних теоретичних моментах умотивовується складна полісемантична природа жанру реаліті-шоу. Обґрунтовується думка про те, що субстанціальною властивістю жанру реального шоу є вибудовування тексту життя, що береться та виявляється у всій своїй природно-культурній повноті.