Концепція регулювання міжнародної трудової міграції України в умовах глобалізації - Кислицина, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета роботи - запропоновувати концепцію регулювання міжнародної трудової міграції в умовах глобалізації.