Управління якістю аграрної освіти, як пріоритетний напрям її реформування та розвитку - Родіонов, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є наведення результатів дослідження особливостей та процесів управління якістю аграрної освіти, як пріоритетного напрямку її реформування та розвитку.