Аналіз ефективності використання потенціалу матеріальних ресурсів підприємства - Штимер, Л.Т. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою даного дослідження виступає пошук аналітичних можливостей комплексної оцінки та аналізу використання потенціалу матеріальних ресурсів та визначення шляхів підвищення ефективності використання матеріальних ресурсів підприємства.