Емоційно-психологічні механізми організації ігрового типу мислення в практиці музичної творчості - Грибанова, Н.Є. (Культура народов Причерноморья, 2012)
В сфері світовідчуття емоційно-психологічні механізми організації ігрового типу мислення в практиці музичної творчості є мистецькою діяльністю в колі емоційних переживань, що створюється ігровою діяльністю мислення, яка дозволяє на певному відрізку простору та часу провести заміну реальної дійсності на уявлену, але й таку, яка відповідає запитам естетичного задоволення.