Обоснование рациональных режимных и конструктивных параметров техники грохочения барабанного типа с разнонаправленным перемещением частиц - Морус, В.Л.; Филимонов, П.Е. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2012)
Проведено дослідження закономірностей тонкого й дрібного просівання на робочих поверхнях СДАС, що генерують одночасне протиспрямоване переміщення надрешітних фракцій. Обґрунтовано раціональні параметри техніки просівання барабанного типу для забезпечення трьохпродуктового поділу надрешітного матеріалу на просіваючих поверхнях СДАС.