Прогрессивные способы регионального прогноза выбросоопасности угольных пластов - Киселев, Н.Н.; Радченко, А.Г.; Рубинский, А.А.; Радченко, А.А. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2012)
У статті наведені прогресивні способи регіонального прогнозу викидонебезпечності вугільних пластів, які рекомендуються до широкого впровадження на шахтах, що розробляють вугілля низької, середньої і високої стадій метаморфізму.