Сейсмогеологическое и математическое моделирование геологических нарушений угольных пластов Донецкого бассейна - Майборода, А.А.; Глухов, А.А.; Набокова, В.В.; Тиркель, И.М. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
Розроблено сейсмогеологічні моделі і проведено математичне моделювання основних типів геологічних порушень вугільних пластів Донецького басейну для теоретичного обґрунтування сейсморозвідувальних досліджень з метою прогнозу цих ускладнень.