Анализ проявления выбросов угля и газа на пологих пластах смоляниновской и каменской свит - Анциферов, А.В.; Киселев, Н.Н.; Радченко, А.Г.; Радченко, А.А. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
Наведені результати статистичного аналізу прояву викидів вугілля і газу на пологих пластах, розкрита фізична сутність перетворень, що відбуваються у вугіллях різної стадії метаморфізму.