Оценка затрат времени работников маркшейдерской службы угольных шахт в современных условиях - Дьяченко, Н.А.; Грищенков, Н.Н.; Селезнева, Ю.М. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
На основі статистичного оброблення й аналізу експертної оцінки тривалості технологічних операцій обґрунтовано необхідність удосконалити методику розрахунку чисельності працівників маркшейдерської служби вугільних підприємств і норм витрат праці.