Два доповнення до ядерної мінералогії - Вальтер, А.А. (Записки Українського мінералогічного товариства, 2011)
Автор вдячний Г.Л. Хорасанову (ФЕІ, Обнінськ, РФ) за привернену увагу до практичного значення ²⁰⁸Pb, О.В. Андрєєву (Київський національний університет ім. Тараса Шевченка), О.О. Андрєєву (УкрДГРІ), А.І. Писанському (Інститут прикладної фізики НАН України) за допомогу під час виконання роботи.