Ціноутворення земель техногенного походження як чинник формування рівня їх споживчих властивостей - Прокопенко, В.І.; Терехов, Є.В. (Екологія і природокористування, 2010)
Визначено засади ціноутворення як головного чинника обгрунтування рівня відтворення екологічної та господарської цінності земель техногенного походження, встановлено вплив грошової оцінки на формування їх цільового споживчого ринку, представлено принципи поєднання екологічних та економічних складових оцінки рекультивованого ґрунту.