Оцінка забруднення атмосферного повітря викидами пилу від стаціонарних джерел промислових підприємств, які розташовані в м. Дніпропетровську - Шматков, Г.Г.; Мінков, Ю.І. (Екологія і природокористування, 2011)
Проведена оцінка забруднення атмосферного повітря викидами промислових підприємств м. Дніпропетровська.