Система інтересів учасників інвестиційного процесу - Климова, І.Г. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
Досліджене поняття економічної безпеки держави. Запропонована система інтересів учасників інвестиційного процесу. Визначено вимоги і умови політики залучення іноземних інвестицій. Запропоновано напрями формування політики залучення іноземних інвестицій.