Визначення чутливості інвестиційної ефективності до зміни ефектоутворюючих факторів виробництва інноваційної продукції - Козик, В.В.; Ємельянов, О.Ю.; Політанська, О.Л. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
У статті досліджено чутливість чистої поточної вартості інвестиційних проектів, спрямованих на розробку та виробництво інноваційної продукції, до зміни обсягів реалізації, ціни та собівартості одного виробу із врахуванням впливу зміни ставок податку на прибуток та дисконтування.