Інформаційна система для прогнозування волатильності валютних курсів - Бідюк, П.І.; Коновалюк, М.М. (Штучний інтелект, 2012)
У статті детально розглянуто етапи проектування системи та технології, що використані для її реалізації. Наведені всі модулі і структура системи, в тому числі і база даних. Наведені концептуальна та фізична модель бази даних. Описаний інтерфейс користувача, та надані інструкції з користування системою.