Програмне середовище моделювання рівня артеріального тиску - Марценюк, В.П.; Сарабун, Р.О. (Штучний інтелект, 2012)
У даній роботі розглянуто модель серцево-судинної системи Фовлера-МакГюйнеса, яка враховує дію барорефлексної системи керування артеріальним тиском. Запропоновано веб-інтегроване програмне середовище для моделювання рівня артеріального тиску, до складу якого входить бібліотека Java-класів.