Моделирование финансово-экономического развития области: опыт проектирования и реализации крупно масштабной информационно-аналитической системы - Вишневский, В.П.; Лепа, Р.Н.; Половян, А.В.; Прокопенко, Р.В.; Чекина, В.Д. (Економіка промисловості, 2013)
Розкрито зміст, розглянуто проблеми та наведено досвід формування великомасштабної інформаційно-аналітичної системи, призначеної для економіко-математичного моделювання фінансово-економічного розвитку області, побудови середньострокових сценаріїв розвитку й оцінки наслідків господарських рішень, що приймаються органами влади та економічними суб'єктами.