Оцінка регіональних особливостей товарообігу України з ЄС у контексті розвитку її промислового сектору - Гусєва, М.О.; Шевчук, О.І.; Попадинець, Н.М. (Економіка промисловості, 2013)
Здійснено оцінку регіональних особливостей товарообігу України з ЄС у контексті розвитку її промислового сектору; експортних можливостей промисловості регіонів України, величини їх зовнішньоторговельного обороту з країнами ЄС, а також оцінку рівня інтеграції макрорегіонів України з країнами ЄС.