Вертикальний розподіл водності в хмарах різних форм - Заболоцька, Т.М.; Шпиталь, Т.М.; Підгурська, В.М. (Наукові праці Українського науково-дослідного гідрометеорологічного інституту, 2010)
За даними літакового зондування атмосфери в центральних районах України (1961-1990 рр.) визначено вертикальні профілі водності в основних формах хмар холодного періоду року. Вертикальні розподіли водності представлено безрозмірними показниками та апроксимовано інтерполяційними поліномами.