Міжнародна наукова конференція «Світ сучасної географії» - Швець, О.Б. (Український географічний журнал, 2011)
Конференція з такою назвою відбулася 12-14 травня на географічному факультеті Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Вона була організована кафедрою економічної та соціальної географії і присвячена 90-річчю від дня народження професора Івана Трохимовича Твердохлєбова - основоположника кримської школи економічної й соціальної географії, який 38 років завідував відповідною кафедрою. Співголовами конференції були академік НАН України М. В. Багров, ректор Таврійского національного університету імені В. І. Вернадського, доктор географічних наук, завідувач кафедрою економічної та соціальної географії та академік НАН України Л.Г. Руденко, директор Інституту географії НАН України, голова Національного комітету географів України, доктор географічних наук.