Комплексний нефелометричний вимірювач метеорологічних параметрів - Іванов, Б.О.; Осіс, В.Б. (Український науково-дослідний гідрометеорологічний інститут МНС та НАН України, 2012)
Наведено опис розробленого вимірювача метеорологічних параметрів, структуру та результати лабораторних досліджень діючого макета вимірювача.