Ювілей Петра Михайловича Білоніжки (Записки Українського мінералогічного товариства, 2010)
У травні 2010 р. виповнилося 75 років відомому вченому в галузі мінералогії і геохімії, кандидату геолого-мінералогічних наук, доценту кафедри мінералогії Львівського національного університету (ЛНУ) імені Івана Франка, почесному членові Українського мінералогічного товариства, дійсному членові товариства ім. Шевченка Петрові Михайловичу Білоніжці. Його науково-педагогічній діяльності — 50 років