Пам’яті Попівняка Івана Васильовича (Записки Українського мінералогічного товариства, 2010)
Колектив геологічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка з глибоким сумом повідомляє, що 9 серпня 2010 р. після тривалої і важкої хвороби помер доктор геологічних наук, професор кафедри геології корисних копалин Іван Васильович Попівняк.