Оголошення про з’їзд УМТ (Записки Українського мінералогічного товариства, 2010)
Президія і Рада Українського мінералогічного товариства повідомляють про організацію VIII з’їзду українського мінералогічного товариства, проведення якого передбачається восени 2011 р.