Пізній мезоліт чи неоліт? До питання неолітизації середньої течії басейну Сіверського Дінця - Теліженко, С.А. (Кам’яна доба України, 2011)
Статтю присвячено дослідженню питання неолітизації середньої течії басейну Сіверського Дінця.