Розвиток українсько-російських торговельно-економічних відносин (1991–2010 рр.) - Галушко, О.В. (Проблеми міжнародних відносин, 2010)
У статті досліджується історія українсько-російського торговельного співробітництва 1991–2010 років. Визначена періодизація українсько-російських торговельних відносин. Встановлено, що, перебуваючи під впливом внутрішніх і зовнішніх процесів, двосторонні торговельно-економічні відносини не завжди збігалися з періодами, що характеризували відносини політичні. Загалом виявлена позитивна динаміка розвитку українсько-російського торговельно-економічного співробітництва.