Вплив ліцензії на внутрішні ознаки суб’єктів господарювання - Піцикевич, В.В. (Держава і право, 2012)
Розглянуто дискусійне питання щодо впливу ліцензування, зокрема ліцензії на внутрішні ознаки суб’єктів господарювання (їхню адміністративну правоздатність, адміністративну дієздатність, адміністративну правосуб’єктність, адміністративно-правовий статус). Визначено момент (дату) створення суб’єкта господарювання і набуття ним адміністративної правоздатності та дієздатності.