Відмова Великої Британії від агентств регіонального розвитку: уроки для України - Іжа, М.М. (Держава і право, 2012)
Неспроможність агентств регіонального розвитку виконувати покладені на них завдання змушує шукати нові інструменти регіонального розвитку або ж удосконалювати наявні. Аналіз досвіду Великої Британії дав змогу сформулю вати рекомендації щодо діяльності таких агентств в Україні.