Позитивні аспекти впровадження дистанційної освіти в закордонних навчальних закладах - Рацлав, В.В. (Штучний інтелект, 2011)
У статті наведено результати розподілу освітніх установ країн, які пропонують дистанційну освіту; визначено місце дистанційної освіти серед відомих форм освіти (екстернату, заочної, дистанційної, очної); розглянуто значення та позитивні аспекти впровадження системи дистанційного навчання в практиці закордонних навчальних закладів.