Основні права та обов’язки держав: концепція Л. Ейрліха - Гачкевич, А.О. (Проблеми міжнародних відносин, 2011)
У статті досліджується поняття основних прав та обов’язків держав. Автор здійснює аналіз міжнародно-правових поглядів Людвіка Ейрліха. Розкривається зміст права держави на існування. Обґрунтовано необхідність кодифікації основних прав та обов’язків держав.