Організація інформаційно-аналітичного процесу в системі управління підприємством - Лазаренко, Д.О. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Основна мета дослідження полягає в науковому обґрунтуванні та оптимізації управлінських рішень на основі удосконалення організації інформаційно-аналітичного процесу